Your 360° LubrInnovation Partner

ILS Sysyem

Intelligent Lubrication System

Vanuit onze ervaring en het steeds streven naar optimale smeerststemen welke binnen de industrie aan uw hedendaagse eisen voldoen, zijn wij erin geslaagd een Predictief Smeersysteem te ontwikkelen.


ZONDER druksensoren te gebruiken, dus geen kostelijk kabelwerk, zijn wij erin geslaagd u de tegendruk in elk smeerpunt weer te geven.


U ziet op het scherm de tegendrukken per smeerpunt, u kan zelf een gewenste drukwaarde instellen die u een alarm geeft als deze waarde wordt overschreden.


ZONDER enige sensor of bijkomende componenten kan u waarnemen of er een smeerleiding defect is of de druk in een smeerpunt oploopt. Het systeem geeft u aan welke leiding defect is of welk smeerpunt aandacht nodig heeft.


In andere hedendaagse systemen is het een kostelijke zaak om dit resultaat te bekomen.


Tevens kan men eenvoudig per smeerpunt het volume van afgifte en frequentie vrij instellen. Bij huidige systemen is dit geen eenvoudige zaak om één of meerdere smeerpunten meer of minder vet te laten krijgen.

U bekomt dus een flexibel systeem dat u eenvoudig zelf kan optimaliseren, geen onder - of oversmering.


Het ILS Systeem is eenvoudig in uw bestaande netwerk te integreren zodat centrale meldingen mogelijk zijn en u snel kan inspelen op de situatie.


U bekomt de oplossing en dit alles tegen een economisch verantwoorde kost.


Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend, wij staan u graag te woordIndruk van het beeldscherm:Mogelijke instellingen zelf vrij in te geven per smeerpunt.

Drukbewaking vrij in te stellen per smeerpunt.

Eenvoudig menu voor een snelle toegang tot alle functies.

Duidelijke op te roepen alarm status.

Smeerpunt met overzicht werkdrukken per smeerpunt, oplopende werkdruk

alarm wordt gegeven, actie is nodig.

Smeerpunt met overzicht werkdrukken per smeerpunt, aflopende werkdruk, leiding of aansluiting probleem, alarm wordt gegeven en actie is nodig.

ILS3 Benelux Bvba

Nijverheidsstraat 167/1

B-9420 Erpe-Mere

0032 (0) 53 394 244

info@ils3.eu


Service Line 24/24-7/7:

0032(0)475 364 395